Ο Φλεβάρης ολοκληρώνει τον κύκλο του, για να δώσει την σκυτάλη του στον Μάρτιο και να οδηγηθούμε στην Άνοιξη 2022, η οποία αναμένεται να είναι «θερμή» στα γεγονότα της. Κι ενώ βρισκόμαστε κάτω από έναν «πολεμικό» κλοιό, η εβδομάδα 28 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου 2022, έρχεται για να ενισχύσει το αίσθημα της ελπίδας, της πίστης, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς.
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 2/3 στο ζώδιο του Ιχθύ, με την συμμετοχή του Δία (σχηματίζει όψη συνόδου) αλλά και του Ουρανού (σχηματίζει θετική γωνία εξαγώνου) αναμένεται να σταθεί αυτή η σανίδα σωτηρίας για να μπορέσουμε και πάλι να πάρουμε ανάσα, να γυρίσουμε μία νέα σελίδα, να κάνουμε μία νέα αρχή, να ανακουφιστούμε από εμπόδια και δυσκολίες που βιώνουμε ή και που μας έχουν στιγματίσει, με λίγα λόγια είναι ένα φεγγάρι εξυγίανσης, συγχώρεσης, πίστης και ελπίδας! Τα ζώδια που θα κάνουν νέα σημαντικά ξεκινήματα ετούτη την περίοδο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, Ταύροι – Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) κοντά στην 10-14 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
Αυτή την εβδομάδα όμως , κορυφώνεται και η «τριπλή σύνοδος» Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω (27ο ) στις 3/3 ένας σχηματισμός βίαιος, σκληρός που υποδεικνύει ότι τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω μας έχουν σκληρό αμείλικτο χαρακτήρα και κυριαρχούν οι μάχες εξουσίας, κυριαρχίας, πλουτισμού, τα φαινόμενα βίας δεν λείπουν! Ωστόσο αυτή η τριπλή – σύνοδος μας καλεί και να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο γύρω μας, να διώξουμε τα «αγριόχορτα» προκειμένου να σπείρουμε εκ νέου! Τα ζώδια που βιώνουν περισσότερες προκλήσεις από αυτή την τριπλή σύνοδο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27ο των παραπάνω ζωδίων.
Στις 6/3 η Αφροδίτη και ο Άρης κάνουν την είσοδό τους στο ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζοντας μεταξύ τους σύνοδο και σταδιακά επανέρχεται η επιθυμία μας για κοινωνικοποίηση, παράλληλα θα μιλήσουμε για νέες φιλίες, νέους έρωτες που έρχονται για να αλλάξουν την μέχρι τώρα τρέχουσα κατάσταση στη ζωή μας. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου και πιο συγκεκριμένα των πρώτων ημερών καθώς και οι Δίδυμοι , Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες αναμένεται αυτό το διάστημα να ανοίξουν ένα νέο δημιουργικό κύκλο στην ζωή τους!